Diester Verzekeringsgroep BVBA

Persoonlijk en professioneel advies

Verzekeringsadvies

U hebt een huis of een nieuwe wagen gekocht? U hebt net uw eerste arbeidscontract getekend? U gaat met pensioen of u plant een reis? Allemaal scharniermomenten in uw leven waarvan u zorgeloos wilt genieten. Wees onverwachte gebeurtenissen of tegenslag een stapje voor en bescherm uzelf en uw gezin tegen alle mogelijke risico’s.

Welke verzekeringen hebt u daarvoor nodig en hoe bent u optimaal beschermd? Diester Verzekeringsgroep helpt u graag verder!

Hoe gaan wij te werk?

  1. Wederzijds vertrouwen vinden wij heel belangrijk. Daarom maken wij graag eerst een afspraak met u in één van onze drie kantoren of bij u thuis. Wij geven de voorkeur aan een persoonlijk gesprek. Zo kunnen wij ons een goed beeld vormen van wat voor u belangrijk is. Wij leggen u dan ook onze werkwijze, strategie en visie uit.
  2. Op basis van ons gesprek maken wij een offerte op, volledig afgestemd op uw wensen en behoeften. Transparantie en duidelijkheid zijn hierbij prioritair.
  3. Tijdens een volgend gesprek lichten wij de offerte toe en antwoorden wij met plezier op al uw vragen.
  4. Als u kiest voor de persoonlijke aanpak van Diester Verzekeringsgroep, maken wij alle nodige documenten voor u in orde.
  5. Hebt u achteraf nog vragen? Laat het ons weten! Wij blijven ook dan tot uw dienst.

Bent u al verzekerd bij een andere verzekeraar? Geen probleem! Wij regelen alles en u hoeft helemaal niets te doen. Wij zorgen ervoor dat u correct verzekerd bent, zodat u met een gerust gemoed kunt genieten van alle fijne momenten in het leven. 

Heeft u nog vragen?

Contacteer ons met al uw vragen of maak een vrijblijvende afspraak in een van onze kantoren.

 Bel ons op 013 35 55 70

 Maak een afspraak