Diester Verzekeringsgroep BVBA

Persoonlijk en professioneel advies

Over Diester Verzekeringsgroep

Diester Verzekeringsgroep BVBA is een dynamisch verzekeringskantoor waar u als particulier, zelfstandige of kleine en middelgrote onderneming terecht kan voor al uw verzekeringsbehoeften.

Wilt u een schadeverzekering afsluiten, denkt u aan een levensverzekering of wilt u investeren in de toekomst met een spaar-of beleggingsverzekering?
Als exclusief agent van KBC Verzekeringen staan onze medewerkers steeds voor u klaar in een van onze kantoren in Bekkevoort, Diest of Molenstede.

Opgericht in 2011

De Diester Verzekeringsgroep BVBA werd opgericht op 1 februari 2011 door de samenwerkingsovereenkomst van het kantoor van Verzekeringen Van Hoeyveld (Bekkevoort en Diest) en Verzekeringen Celis (Molenstede). Na een carrière van meer dan dertig jaar in verzekeringen, hadden zaakvoerders Walter Van Hoeyveld en Paul Celis op dat moment al heel wat expertise opgebouwd.

Om de continuïteit op lange termijn te garanderen kwamen vennoten zoals Raf Celis, Kris Van Hoeyveld en Siegfried Thoen het team versterken.

Professioneel advies op maat

Door de toenemende complexiteit van de verzekeringsproducten en de terechte vraag van de klanten naar professioneel advies en maatwerk, groeide de behoefte naar een organisatie met een meer specialistische know how en ervaring. In de volgende logische stap werd de kennis van al deze specialisten gebundeld in de Diester Verzekeringsgroep.

Als exclusief agent van KBC Verzekeringen en door de nauwe samenwerking tussen onze kantoren in Bekkevoort, Diest en Molenstede, kunnen wij u kwaliteitsvolle producten aanbieden tegen een eerlijke en klantvriendelijke prijs.

Diester Verzekeringsgroep verzekert u een zorgeloze toekomst!

Heeft u nog vragen?

Contacteer ons met al uw vragen of maak een vrijblijvende afspraak in een van onze kantoren.

 Bel ons op 013 35 55 70

 Maak een afspraak