Diester Verzekeringsgroep BVBA

Persoonlijk en professioneel advies

Een verkeersongeval aangeven was nog nooit zo eenvoudig!

Voortaan heeft u bij een aanrijding geen papieren aanrijdingsformulier meer nodig. Dankzij de app ‘Crashform’ kan u met een smartphone of tablet* de aangifte digitaal invullen.

“De onmiddellijke, elektronische aangifte van een aanrijding via Crashform betekent zowel voor de verzekerden als voor de verzekeraars pure tijdswinst”, benadrukt Assuralia, de beroepsvereniging van verzekeringsondernemingen. Het gebruik van de nieuwe app verkleint bovendien het risico van onvolledige of onleesbare informatie.

Met Crashform, beschikbaar in Google Play en App Store, kan u vooraf uw persoonlijke en verzekeringsgegevens invullen. Zo hoeft u dit niet meer te doen op de plaats van het ongeval.
Wij zullen op uw groene kaarten (verzekeringsbewijs) een QR-code aanbieden die u kan scannen om uw verzekeringsgegevens automatisch op te halen. Daarna volstaat het om in geen tijd de omstandigheden van het ongeval aan te vinken, de schade aan de voertuigen aan te geven en foto’s toe te voegen. Eenmaal de ongevalsaangifte op de smartphone of tablet ondertekend is, komt zij onmiddellijk terecht in uw eigen mailbox en in die van ons.

Gelet op de digitalisering is dit een hele stap vooruit. Deze app bespaart u tijd en bezorgt ons alle nodige gegevens in enkele klikken.

(*) iOS 9.0 of hoger, Android 4.4 of hoger

Heeft u nog vragen?

Contacteer ons met al uw vragen of maak een vrijblijvende afspraak in een van onze kantoren.

 Bel ons op 013 35 55 70

 Maak een afspraak