KBC

Adviseur schadebeheer Verzekeringen

Boek uw afspraak

Zin in de job van je leven? Maak het mee als adviseur schadebeheer Verzekeringen!

Een KBC-verzekeringsagentschap, dat is een hecht team onder leiding van een zelfstandige verzekeringsagent. Wil jij daar ook deel van uitmaken? Het team van Diester Verzekeringsgroep in Bekkevoort is nog op zoek naar een adviseur schadebeheer verzekeringen met goesting. Misschien ben jij dat wel? Je werkt nauw samen met je verzekeringsagent en 8 andere collega’s om schadegevallen af te handelen en klanten te adviseren bij hun verzekeringsvragen. Je komt dagelijks in contact met de klanten van het agentschap: particulieren, zelfstandigen, bedrijfsleiders, vrije beroepers. Allemaal klanten die jouw zorg en expertise nodig hebben.

Wat houdt je functie in?

Wat verwachten we van jou?

Wat hebben we te bieden?

Je komt terecht in een dynamisch kantoor in een competitieve arbeidsmarkt, bij een lokale werkgever in volle groei. Je krijgt een contract van onbepaalde duur en een mooi loonpakket met aantrekkelijke voordelen (zoals groepsverzekering, hospitalisatieverzekering, maaltijdcheques, collectieve winstbonus,…). We hebben veel aandacht voor jouw persoonlijke ontwikkeling: van bij de start kun je rekenen op een basisopleiding en een degelijke ondersteuning op je werkplek. Je krijgt alle kansen om te groeien in je job.

Interesse? Laat van je horen!

Heb je minstens een bachelordiploma (bij voorkeur Financiën en Verzekeringswezen) en zegt de verzekeringswereld je wel wat? Stuur je sollicitatiebrief en je cv dan zeker voor 20/11/2022 naar Diester Verzekeringsgroep, Staatsbaan 57 te 3460 Bekkevoort of per mail naar: kris.van.hoeyveld@verz.kbc.be. Wil je meer weten over de inhoud van de functie, dan kun je terecht bij Kris Van Hoeyveld op het nummer 013/35.55.70.